Stagiair Zorg

Wil jij ons adviseren over de kennisoverdracht binnen onze zorgafdeling? Onder begeleiding van een enthousiast team krijg je alle ruimte om je talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren.

Hoe realiseer je kennisoverdracht in de praktijk? En is er genoeg vakkennis voor de kennisoverdracht? Daar ga jij onderzoek naar doen als stagiair binnen onze Zorgafdeling. We zijn namelijk bezig met een herijking van de werkzaamheden, waarbij een verschuiving van werkzaamheden plaatsvindt. Onze declaratie medewerkers nemen een groot deel van het inhoudelijke advieswerk over van onze medische adviseurs. Een goede kennisoverdracht tussen deze twee partijen is daarom van groot belang. Hoe gaat dit in de praktijk? En beschikken de declaratiemedewerkers over voldoende knowhow? Daarover mag jij ons adviseren!

Dit ga je doen als Stagiair Zorg

  • data genereren en analyseren met SPSS, om te zien of er conform de gestelde doelen overdracht heeft plaatsgevonden naar de declaratieteams
  • analyseren van de informatie, conclusies trekken en oorzaken achterhalen
  • op basis hiervan aanbevelingen formuleren, zodat we onze eindklant nog beter kunnen helpen

 

Je bent de perfecte match, want jij

  • studeert af in de richting van Gezondheid en Maatschappij of Gezondheidswetenschappen
  • wilt graag een uitdagend onderzoek doen bij een innovatieve zorgverzekeraar
  • bent analytisch sterk, communicatief vaardig en hebt een groot empathisch vermogen

Hier ga je werken
Je maakt onderdeel uit van het Medisch Advies Team, dat bestaat uit BIG geregistreerde verpleegkundigen en fysiotherapeuten. Zij werken onder verantwoordelijkheid van en direct samen met de adviserend geneeskundigen. Het team handelt inhoudelijk complexe klantdossiers af met het verstrekken van een advies aan een collega in een declaratieverwerkingsteam. Ook staat het team verzekerden met zorgvragen te woord en doet het aan wachtlijstbemiddeling. Het Medisch Advies Team is wat dat betreft de medische inhoud en is proactief betrokken bij Fraudebeleid, Operationele kennisverbreding binnen Zorg (opleiding en training), Regres, Acceptatie, Zorgcontrole en Inkoop & Beleid.

Je stage bij ons
Met € 350,- bruto per maand krijg je een prima stagevergoeding. Vanzelfsprekend word je tijdens je stage goed begeleid door een enthousiast team. We willen weten wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat jou drijft. Samen creëren we jouw eigen stagepad. En zorgen we voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen. Waardoor jij je thuis voelt bij ons. En jouw stage niet alleen maar voelt als werk.

Reageer!
Enthousiast geworden? Ga naar de vacature op onze website en solliciteer. Meer weten? Neem contact op met Suzanne de Vos (recruiter), via suzanne.de.vos@asr.nl of 06-83648202.