Stagiair Audit

Ben jij die leergierige wo’er die werkervaring wil opdoen op het gebied van audit en accountancy? En wil jij in een klein team grote resultaten boeken? Als stagiair op de interne audit afdeling help jij a.s.r. door ervoor te zorgen dat alles volgens de regels verloopt. Daarvoor voer je allerlei verschillende werkzaamheden uit en werk je in korte tijd naar harde deadlines toe. We coachen je intensief en bepalen samen jouw unieke stagepad. Ook helpen we je ontdekken wat jouw beste talenten zijn en waar je passie ligt, want jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel belangrijk. Je verbreed je kennis bij ons door alles te leren over het Nederlandse zorgverzekeringsstelsel en de accountancy. Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij een groot en toonaangevend bedrijf als a.s.r.? En zoek jij een stageplek met goede carrièrekansen om jouw carrière een vliegende start te geven? Dan is dit de perfecte stageplek voor jou!

Dit ga je doen als stagiair Audit

  • helpen met de accountantscontrole van verantwoordingsstukken voor de Zorgverzekeringswet
  • aansluitwerkzaamheden uitvoeren
  • werkzaamheden van de afdeling Reporting beoordelen en reproduceren
  • controlewerkzaamheden op de zorgcontroles
  • werkzaamheden van externe accountants beoordelen
  • mogelijke verbetering signaleren

Je bent de perfecte match, want jij

  • hebt een kritische mindset en je bent leergierig
  • bent communicatief sterk, durft je mening te geven en je hebt gevoel voor humor
  • bent een man/vrouw van je woord met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • werkt zorgvuldig en bent ervaren met Excel

Hier ga je werken
Op de interne audit afdeling van a.s.r. De sfeer is informeel en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. We maken graag kennis met je met een kop koffie en met een introductieprogramma maak jij kennis met ons. Je wordt gecoacht door een ervaren auditor. Het gaat om een halfjaarstage van februari tot juli, met 24-32 uur per week.

Je stage bij ons

Je krijgt een stagevergoeding van 350 euro per maand op basis van 5 werkdagen per week. Tijdens je stage word je goed begeleid door een enthousiast team. We willen weten wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat jou drijft. Samen creëren we jouw eigen stagepad. En zorgen we voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen. Waardoor jij je thuis voelt bij ons en jouw stage niet alleen maar voelt als werk.

Reageer!
Enthousiast geworden? Ga naar de vacature op onze website en solliciteer. Voor vragen kun je contact opnemen Jeroen Goes (Auditor): 06-10225101.