Audit & Control

Stagiair Audit & Control – Amsterdam

 

Per februari/maart op zoek naar een stage binnen de accountancy of (bedrijfs)economie?

Wil jij een eerste stap maken om het vak te leren? Dan is deze stageplaats interessant voor jou!

Als derde of vierdejaars student draai je vanaf de eerste dag mee in de praktijk. Je houdt je als stagiaire onder andere bezig met de controle van jaarrekeningposten en het controleren van processen binnen organisatie. Als lid van het team lever je een waardevolle bijdrage door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met collega’s. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de directie. Je zult in teamverband werken aan lopende projecten, waardoor je als stagiaire in aanraking komt met uiteenlopende bedrijven en business cases en kun jij je breed kunt ontwikkelen. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met vraagstukken binnen de klantenkring van ons bedrijf. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met het oplossen van (financiële) vraagstukken.

 

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een theorie en praktijktraining in onze geautomatiseerde online boekhoudsoftware, een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Je krijgt tevens de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Zowel in werkzaamheden als in ons klantenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s kort.

 

Functie eisen

  • Bezig met de HBO of WO opleiding Accountancy, Accountancy & Control of Bedrijfseconomie;
  • Beschikbaar voor de periode van februari t/m juni, minimaal drie maanden en bij voorkeur fulltime;
  • Professioneel kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef.
  • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer.
  • Je bent integer en maatschappelijk betrokken.

 

Wie zijn wij?

Het ei van Columbus stimuleert innovatie via disruptief denken. Wij organiseren onder meer innovatie-denktanks ook wel denkhotels genoemd met geniale out of the box denkers van over de hele wereld. Bedrijven checken in met een business case en checken uit met een innovatieve oplossing. Ze mogen echter alleen meedoen als ze ook een wereldprobleem oplossen. Denk aan een voetbal voor kinderen in ontwikkelingslanden die geen elektriciteit hebben. De bal laadt op tijdens het voetballen en geeft ‘s avonds licht bij het maken van huiswerk. Kijk voor meer info op: www.heteivancolumbus.net.

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profile als stagiair Audit & Control en ben je nieuwsgierig naar disruptief denken? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@heteivancolumbumbus.net. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Juffermans op tel. 020-6388770.