Commissies

Actief Lidmaatschap

Als actief lid binnen één van de commissies doe je op een professionele wijze ervaring op binnen verschillende gebieden. Zo leer je hoe het is om in teamverband samen verantwoordelijk te zijn voor de realisatie van een project, contact te leggen en te onderhouden met topbedrijven uit het financieel economische werkveld en werken onder tijdsdruk.

Daarnaast ben je welkom op de activiteiten die we gedurende het jaar speciaal voor actieve leden organiseren. Er is bijvoorbeeld elke maand een borrel en er worden verschillende ontwikkelingsdagen voor actieve leden georganiseerd. De voordelen van actief lidmaatschap staan hieronder kort opgesomd.

 • Connector.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Ontwikkel jezelf persoonlijk en professioneel. Doordat alle FSA commissies relatief klein zijn, krijg je veel verantwoordelijk en heb je een steile leercurve. Je krijgt veel vrijheid om je eigen draai aan de projecten te geven.

 • Connector.

  CV + Network Building

  Kom in contact met gemotiveerde medestudenten en een alumninetwerk met meer dan 800 oud-FSA’ers die werken bij gerenomeerde bedrijven. Leg daarnaast ook contacten met recruiters bij grote bedrijven. Verder staat een commissie bij de grootste financiële studievereniging van Nederland staat daarnaast ook uitstekend op je CV.

 • Connector.

  Activiteiten en trainingen

  Als actief lid krijg je trainingen van bedrijven als Kempen & Co, PwC en Strategy&. Daarnaast worden er ook trainingen op maat verzorgd voor o.a. Excel, presenteren en acquisitie vaardigheden. Ook kun je mee op de FSA wintersport, heb je twee actieve ledendagen per jaar en vinden er maandelijks borrels plaats.

Verschillende Commissies

Voor ieder evenement wat wij organiseren zijn enthousiaste commissieleden nodig. De grootte van de commissies variëren van 1 tot 4 personen, altijd gecoördineerd door iemand vanuit het bestuur. Zie hieronder een overzicht van de verschillende commissies. Voor alle commissies geldt dat je in aanloop naar je project steeds meer tijd besteed aan jouw project. De commissies zijn vanzelfsprekend goed te combineren met je studie.

 
Aanmelding

We selecteren alle commissieleden in de zomer (van juni tot augustus). Op deze manier starten alle commissieleden samen in september bij de FSA wat de verbondenheid tussen onze actieve leden ten goede komt. Het aanmeldingsproces gaat als volgt:

 • Connector.

  Orientatiegesprek

  Mocht je interesse hebben in een commissie bij de FSA dan kun je een mailtje sturen naar internebetrekkingen@fsa.nl. Vervolgens zul je een oriënterend gesprek hebben waarin de verschillende mogelijkheden bij de FSA worden besproken.

 • Connector.

  Sollicitatiegesprek

  Mocht je na het orientatiegesprek nog steeds enthousiast zijn, dan kun je je top 3 van projecten mailen naar de Interne Betrekkingen. Een sollicitatiegesprek zal vervolgens plaatsvinden met 2 personen van het bestuur. Selectie vindt plaats op basis van nevenactiviteiten, cijfers, sociale vaardigheden, werkervaring en hoe ver je bent in je studie.

 • Connector.

  Kick-off

  Alle sollicitanten horen voor 1 september of ze een project mogen organiseren. Vervolgens zal er een commissieavond plaatsvinden waarop alle commissieleden elkaar op een interactieve manier kunnen leren kennen. De interne betrekkingen van het bestuur zal vanaf nu je contactpersoon zijn voor alle sociale activiteiten van de FSA.