Ladies in Deals

Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 16 Feb
Hele dag

Categorieën

Je bent een ambitieuze, jonge vrouw. Klaar om als professional de M&A wereld te veroveren. Maar hoe haal je optimaal rendement uit jouw vrouwelijk talent? Kom vrijdag 16 februari 2018 naar Ladies in Deals en laat je een middagje inspireren tijdens een high tea op een unieke locatie in Amsterdam. Hier kun je spreken met verschillende PwC-professionals, van trainee tot partner, en kom je alles te weten over hoe het is om te werken als consultant bij PwC. Verder krijg je ook de kans om nader kennis te maken met leuke gastspreker speciaal uitgenodigd voor jou!

Wie ben je?

Je zit in de eindfase van een financieel/economische, bedrijfskundige of technisch universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met het adviseren van klanten bij fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement. Herken jij jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Verdere informatie over het programma volgt nog.

Meld je nu aan!

Wil jij één van de 25 beschikbare plaatsen bij Ladies in Deals bemachtigen, meld je dan uiterlijk zondag 11 februari aan. Het evenement is in het Nederlands.

Francesca Heukensfeldt Jansen

Francesca Heukensfeldt Jansen